Sisteme Telefonie

Teknologjia VOIP eshte nje nga ekspertizat e iTEAM. Me produktet e portofolit te Yeastar (IPPBX, GSM, BRI/PRI/E1 dhe Analog Gateways) kombinuar me IP Phones te teknologjise me fundit iTEAM mund te realizoje cdo kerkese tuajen per te marre maksimumin nga Sistemet e reja Telefonike, duke bere te mundur keshtu uljen e kostove te kompanise tuaj ne telefoni si dhe nje rritje te perfomances dhe komunikimit ne punen tuaj te perditshme.

Ofrojmë zgjidhje për sistemet e telefonisë së brendshme dhe asaj ndërkombëtare për thirrje me kosto të ulët.
Telefonia, ashtu si shumë sisteme të tjera, është orientuar në aplikimin e asaj në rrjetet IP.
Kjo ishte e vetmja mënyrë për të bërë të mundur shtrirjen e saj sa më gjerë, përshtatjen me sistemet e tjera të informatizimit dhe globalizimin e destinacionit të thirrjeve.

Tashmë mund të kryhen thirrje telefonike nga PC, telefon analog, telefon IP, apo nga telefoni celular kundrejt çdo destinacioni kudo qoftë në botë, nëpërmjet rrjetit të Internetit duke ulur ndjeshëm kostot e komunikimit.
Ne mund të ofrojme zgjidhje për komunikimet tuaja jo vetëm kombëtare por edhe ato ndërkombëtare me kosto '0'.
 
Ofrojmë komunikim pa limit nëpërmjet SmartPhone (iPhone/BlackBerry/HTC/Nokia) , Telefonave IP dhe nga Kompjuteri me:
Amerikë, Kanada, HongKong.... numra fiks dhe mobile...Itali, Greqi, Angli, Austri, Ceki, Hungari, JaponI, Hollandë, Spanjë, Zvicër, Australi, Belgjikë, Francë, dhe shumë shtete të tjera në mbarë Botën, në numra fiks...!..
 
# Vetëm për 7 Eur/Muaj
       Për më shumë mos hezitoni të na kontaktoni. Zgjidhjet janë të shumta dhe kosto fillon nga ZERO..!
 
Implementim, Instalim dhe Administrim të:
  • Sistemeve dhe Inrastrukturës së Telekomunikimit
  • Sistemeve të brendshme Telefonie VoIP dhe PBX
  • Sistemeve të komunikimit me programet Asterix, Elastix, ViciDial etj
  • Telefona IP
  • Llogarive VoIP me tarifa shumë konkurruese
  • Shërbime për thirrje VoIP