Ndihmë

Për pyetje të zakonshme, provoni si fillim Qendrën e Ndihmës!

Ndihmë

Zyrat tona

Rruga “Vllazën Huta”, Njësia Nr. 2, Ndërtesa 90, Hyrja 4, Tiranë, Shqipëri

Zyrat tona

Orari i punës

Nga e Hëna në të Shtunë
08:30 – 17:00

Orari i punës

Gjithashtu mund të na dërgoni email tek support@iteam.al apo të kontaktoni në : +355 69 209 2227

 • user-group-2874_87351201-7b45-463a-9b86-0ebd80aa8fa0

  Njerëz

  E kuptojmë se njerëzit tanë luajnë një rol kyç në suksesin e biznesit tonë prandaj ne punësojmë njerëz të cilët janë inteligjent dhe të përkushtuar.

 • 24h-assistance-4792_e646a9f4-d75b-48ee-9111-6fa942cf36ea

  Shërbim klienti

  Gjithmonë përpiqemi t’i japim klientëve shërbim në nivele të larta dhe sigurohemi që të gjithë të jenë të kënaqur nga puna jonë.

 • lifebelt-3318_961b6f1a-b776-419e-8c86-1410d9959694

  Mbështetje

  Specialistët tanë janë të besueshëm, të përkushtuar dhe me eksperiencë. Ata do të japin më të mirën për të zgjidhur problemet tuaja të IT-së.

 • royal-2995_51c8d05c-efe9-46d9-9a17-4b4e8fccfaad

  Kualitet

  Jemi të vendosur t’ju japim zgjidhjet më perfekte në fushën e teknologjisë, prej të cilave do të ngeleni të kënaqur më shumë se sa ju prisni.