Kujt i shërbejmë

Kompanitë që i kanë besuar iTeam jo vetëm mirëmbajtjen dhe zhvillimin e pjesës së Teknologjisë e Informacionit por edhe Sigurinë e tij janë disa nga Kompanitë më prestigjoze e të mirënjohura në tregun shqiptar. Fryma reciproke e bashkëpunimit ka bërë që të jemi krah tyre në zgjidhjen e problematikave dhe zhvillimt të mëtejshëm të biznesit  duke qënë më tepër  si Partner e bashkëpunëtor i tyre i ngushtë, e jo thjesht një marrdhënie e ndërtuar si  Ofrues Shërbimi - Klient.
Diversiteti i shërbimeve të ofruara nga iTeam është personalizuar nga secila këto kompani në sajë të profilit të biznesit të saj:

                       Albaelettrica shpk                 -www.albaelettrica.al
"   "Ne vendosim standartet"
 Shoqëria jonë, Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si edhe në projektimin dhe instalimin e tyre që prej vitit 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore të njohura në tregun Europian."

Një nga kompanitë lider në tregun shqiptar të Pajisjeve Elektrike dhe jo vetëm,  ka bërë të mundur që “Ne vendosim standartet” të bëhet realitet prej vitesh.
Kjo kompani i ka besuar Ekipit tonë zhvillimin e mirëmbajtjen të gjithë strukturës Informatike e Teknologjike, duke siguruar gjithë gamën e shërbimeve IT të ofruara nga iTeam.
System Virtualization, IT support, IT consulting, System & Network Security, MailServer, FileServer, Backup & Restore, SQL management, BitDefender, WebDesign, VideoPresentation,   PBX & IP phone etc…

                       Lura shpk                             -  www.luragroup.com
Një tjetër kompani që ka lënë shenja në sektorin ku operon është padyshim “Lura shpk”.
Edhe kjo kompani siguron nga Ekipi ynë gamën e plotë të shërbimeve si IT support, IT consulting, System & Network Security, FileServer, Backup & Restore, SQL management

                            Net-Sfs shpk                           - www.net-sfs.al
“Net - SFS ofron një gamë të gjerë shërbimesh financiare profesionale ku përfshihen: Shërbime të Auditimit, Kontabilitet dhe Taksa, Shërbime të Menaxhimit të Punonjësve përfshirë Pagat dhe Kontributet, si dhe një tërësi shërbimesh të tjera të konsulencës.”
Shoqëria e Ekspertizës dhe Kontabël të Miratuar mbështetet në infrastrukturën teknologjike sajë besimit dhe shërbimeve të garantuara nga iTeam: System Virtualization, IT support, IT consulting, System & Network Security, MailServer, FileServer, Backup & Restore, SQL management, BitDefender,   PBX & IP phone etc…

                     RadioMaria                             - www.radiomaria.al
"Ideja dhe realizimi i parë i Radio Marisë ka nisur në vitin 1983, në famullinë Erba (Provincë e Komos), në veri të Italisë. Në vitin 1987, themelohet dhe regjistrohet Shoqata e Qytetarëve në Itali. Këtu filloi edhe projekti i Radio Marisë duke u përhapur dalë-ngadalë, derisa mbuloi tërë Italinë e me pas gjithë Shqipërinë."
Shërbimet e siguruara nga ekipi ynë janë IT support, IT consulting, System & Network Security, Backup & Restore.

                      FEAR shpk                               - www.fear.al
"Objekti i aktivitetit te kompanise konsiston ne tregtimin me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per te gjithe llojet e automjeteve, freksione, filtra, rripa, sisteme drejtimi dhe frenimi, sisteme elektrike, sisteme ftohje, pompa injeksioni, kushineta, kandele, kandeleta, fshirese xhami, vajra lubrifikante, alkol frenash, etj.
Pikesynimi i kompanise sone ka qene dhe eshte te ofroje ne tregun e pjeseve te kembimit per automjete cilesine maksimale me çmime te pershtateshme per tregun shqiptar."
Shërbimet e siguruara nga ekipi ynë janë IT support, IT consulting, System & Network Security, FileServer, Backup & Restore, SQL management, BitDefender..etc

                                        FPMTUTTOMOBILI shpk             - www.fpmtuttomobili.com


                                                       FPD shpk                                  - www.fpd.al

 

                                     Xhulio shpk                               - www.xhulioshpk.al
Xhulio sh.p.k is a leading company in  quarry exploitation, concrete production, construction, and transport of bulk solid materials.
Xhulio sh.p.k mission is to be a service oriented company providing high quality services and products, customer services, professional trained staff, reasonable market prices etc. . .

                  Maccaferri Balkans                     - www.maccaferri.com
Ne jo thjesht shesim produkte: ne përpiqemi të jemi pika kryesore e referimit në anën teknike për projektimin dhe zhvillimin e projekteve të avancuara. Ne jemi fort të angazhuar të zgjidhim problemet e klientëve tanë duke siguaruar zgjidhje më të mira për ta nëpërmjet dëgjimit të vëmendshëm të tyre, ripërtëritjes dhe bashkëpunimit me ta.

                                  Hotel Opera                              - www.hotelopera.al
Hotel Opera është nje hotel elegant i vendosur në zemër të Tiranës, përmban një restorant dhe WiFi falas në dispozicion gjatë gjithë qëndrimit. Hoteli ndodhet vetëm pak hapa larg nga sheshi Skënderbej dhe fare pranë Muzeut Historik Kombëtar dhe Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit. Në hotel do të gjeni shërbim 24 orë dhe një sallë për takime dhe konferenca.

                                                       Endi shpk
Një nga shoqëritë e njohura të Fasoneve në Shqipëri me bashkëpunim Italo-Shqiptar me 2 qendra të mëdha në Durrës dhe Kruje,  i ka besuar shërbimet IT ekipit tonë duke i siguruar IT support, IT consulting , System & Network Security, Backup & Restore, SQL management  etc…

                                        Qendra Eden                           - www.eden-al.org
"Qendra EDEN është një organizatë jo qeveritare, jo politike dhe jofitimprurëse e cila ka për qëllim të kontribuojë në një zhvillim të qëndrueshëm dhe mjedis të shëndetshëm nëpërmjet ofrimit të shërbimeve në partneritet me aktorët e interesuar.
EDEN beson se një zhvillim i qëndrueshëm dhe mjedis i shëndetshëm është i mundur!"
iTeam i siguron shërbimet e: IT consulting, WebHosting, WebDesign   etc…

Te tjera kompani te cilave u kemi siguruar sherbime dhe projekte te ndryshme do te veconim:

FORMA Studio

Albania Holiday

Mandarina Promotions

Hotel Theranda

Optika 1

Klinika e Syrit

Ital Optika

Pasticeri Mon Amour

Shumë kompani të tjera u ofrojmë shërbime të pjesshme si IT Consulting / WebHosting / Domain Registration / WebDesign  etj, ndër këto do të veconim:

Banka e Bashkuar e Shqiperise                                                        - www.uba.com.al 

Universitetin Polis dhe projektet e tij UpolisResearch ( www.upolisresearch.com  ), MetroPolis ( www.metropolis.al ), Polis Competition ( www.poliscompetition.com ),   EHR 2017 ( www.enhr2017.com )
                                                      

Të tjera kompani të cilat përdorin WebHosting për website të tyre janë:
www.albaelettrica.al , www.albatermal.al , www.net-sfs.al, www.uba.com.al , www.impact-al.com , www.alcomm.al , www.elektrosek.al , www.roel.al , www.goldentirana.com , www.iscs-al.com , www.itbsolutions.al , www.orpcalbania.com , www.mobilerimandi.com , www.permet.info , www.shkrelaoffice.com , www.alcomm.al , www.eden-al.org , www.ges-tsound.com , www.erionduro.com , www.odetaxheka.com , www.glassexpert-al.com, www.mijosreklama.com , www.elektronalbania.com