Rreth iTEAM

iTEAM renditet si lider në fushën e suportit dhe shërbimeve IT për bizneset në Shqipëri për mëse 10 vjet, duke i dhënë vazhdimisht vlerë biznesit tuaj me teknologjitë më të fundit.

Zgjidhje teknologjike të cilat i ndihmojnë kompanitë dhe institucionet të lulëzojnë

Në aktivitetin e saj kompania ka si qëllim t’ju vijë në ndihmë të gjitha bizneseve pavarësisht aktivitetit të tyre në realizimin sa më mirë të gjithë procedurave operacionale ditore, duke lehtësuar sa më shumë punën nëpërmjet sistemeve të informatizuara.

Puna e kompanisë nisi nga dëshira dhe pasioni i një ekipi të arsimuar dhe kualifikuar në Shkencat Kompjuterike me qëllimin e vetëm për të realizuar sa më mirë kërkesat e tregut në këtë fushë.

Duke qënë se shkencat komjuterike janë gjithmonë në evoluim e sipër dhe kërkesa për ndryshime janë gjithmonë e më të medha specialistët tanë janë të trajnuar dhe vazhdojnë të trajnohen për të realizuar marrjen e Certifikatave të kualifikimit nga kompanitë më prestigjoze në botë në fushën Informatike.

Duke shpresuar që eksperienca, kualifkimet dhe dëshira jonë për ti ardhur në ndihmë biznesit tuaj, shpresojmë që të merrni në konsideratë kompaninë tonë për të bashkëpunuar me ju në mbarëvajtjen sa më të mirë të biznesit që ju drejtoni.

Çfarë bëjmë ne?

Teknologjia mund të jetë e komplikuar por ne e kemi studiuar të gjithën më përpara dhe mund t’ju ndihmojmë me çdo problem IT.

Çfarë bëjmë ne?

Kë ndihmojmë?

Larmishmëria jonë all-in-one e zgjidhjeve i japin mundësi çdo biznesit të vazhdojë i qetë në rrjedhën e përditshme të punës.

Kë ndihmojmë?

Pse të na zgjidhni?

Si partnerë të besuar të shumë kompanive ndihmojmë biznesin tuaj të eci përpara duke qenë me ju në çdo hap të punës tuaj.

Pse të na zgjidhni?

Historiku ynë

1988 - 1990

NanoSoft begins life as the networking division of ThemeForest. ThemeForest is a software company that was formed in November 1988 following a management buyout of LineThemes.

2000 - 2009

NanoSoft launches as an independent business. NanoSoft moves into our New York offices. Those offices became home for the next 20 years as the business continued to grow from strength to strength.

2010 - 2017

NanoSoft successfully partners with Envato, a growing provider of local Australia IT Support and IT Services to both local and overseas businesses.

2018 - Present

The service team at NanoSoft made it through to the final of the Service Desk Industry (SDI) Best Small Managed Service Desk Provider (MSP) awards. We are incredibly proud of the external recognition for our team, who have completed extensive training and have worked incredibly hard over an extended period to ensure we consistently meet the needs of our customers.ers with CComm IT Solutions, a UK provider of outsourced IT Services.