Suporti Teknik

Sipërmarje , kompani, biznese, administratorë, individëve etj Ju mundësojmë shërbime dhe asistencë IT me profesionalizëm e përkushtim si të apasionuar pas Teknologjisë së Informacionit.
Mënyrat e komunikimit, kontaktit dhe të asistencës që mund t’Ju ofrojmë janë të ndryshme, të thjeshta dhe profesionale.

Asistencë Online
Kemi kuptuar se shumica e problemeve mund të zgjidhen nëpërmjet lidhjeve të sigurta në Internet, shërbimeve dhe programeve të posacme, komunikimit në telefon ose ChatLine. Në këtë mënyrë personeli IT mund t'ju ndihmojë pa patur nevojën të jetë aty pranë.  Zgjidhja e problematikave të ndryshme të IT kryhet në mënyrë më efektive duke kursyer kohë. Rikthimi i shërbimeve në gjendje pune është më i shpejtë dhe si i tillë dhe humbja më e vogël.
Ne jemi vetëm një "klik" larg.

Portali i Suportit Teknik
Nëpërmjet portalit të suportit teknik të gjithë klientët e autorizuar kanë mundësi të kryejnë kërkesa si dhe të ndjekin vazhdimisht ecurinë e punës në lidhje me atë që kanë kërkuar.
Gjithashtu, nëpërmjet këtij sistemi klienti lajmërohet direkt me e-mail ose SMS për cdo ndryshim , asistencë teknike online apo onsite, përfundim projekti, ngritje shërbimi, porosi pjesësh apo pajisjesh elektronike etj.
Në këtë mënyrë klienti është gjatë gjithë kohës i përditësuar me informacionin më të fundit.

"Kontaktoni me Ne" për gjithë llojet e “Shërbimeve IT” që ofrojmë nëpërmjet informacioneve të mëposhtme:

MAIL:              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
TEL:              +355 04 45 11 066
MOB:            +355 69 20 92 227

IP adresa e lidhjes tuaj në internet është:
my ip
Testoni shpejtësinë  e lidhjes tuaj në internet

Programe të cilat mund t’Ju shërbejnë gjatë procesit të punës i gjeni në link të mëposhtëm.