Asistencë Online

Tashmë zgjidhja e problemeve tuaja është më pranë se c'keni menduar. Nuk është më e nevojshme të prisni që personeli IT të vijë në ndihmën tuaj aty pranë.
Kemi kuptuar se shumica e problemeve mund të zgjidhen nëpërmjet lidhjeve të sigurta në Internet, shërbimeve dhe programeve të posacme, komunikimit në telefon ose ChatLine. Në këtë mënyrë personeli IT mund t'ju ndihmojë pa patur nevojën të jetë aty pranë.  Zgjidhja e problematikave të ndryshme të IT kryhet në mënyrë më efektive duke kursyer kohë. Rikthimi i shërbimeve në gjendje pune është më i shpejtë dhe si i tillë dhe humbja më e vogël.

Ne jemi vetëm një "klik" larg.

  • Riparim dhe Zgjidhjen e problemeve Remote (lidhje e sigurtë nëpërmjet Internetit)
  • Ndihmë për zgjidhjen e problemeve nëpërmjet konsulencës online

Per kete mjafton te shkarkoni versioin e personalizuar te TEAMVIEWER dhe duke na derguar te dhenat mbi ID dhe Pass ne kontaktet tona, menjehere nje nga Specialistet tane do tju asistoje per te zgjidhur problemet dhe per tju dhene pergjigje pyetjeve tuaja.