Jemi të specializuar në dhënien e suportit në nivelin e ndërmarjeve duke suportuar mbi 200 kompani

Teknologjitë & Partnerët:

team 12

Pse të zgjidhni shërbimet e iTEAM?

iTEAM ka ekspertët dhe burimet e nevojshme për të dizenjuar, zhvilluar dhe menaxhuar platformën teknologjike më të mirë dhe më të sigurt që ju keni nevojë, duke ju dhënë kohën dhe mundësinë të fokusoheni pa u shpërqëndruar në ecurinë e biznesit tuaj.

Ja katër arsye pse ju duhet të na zgjidhni neve për të ndërtuar infrastrukturën tuaj teknologjike, për të mbështetur punonjësit dhe sistemet tuaja, si dhe për t’ju këshilluar në projekte të cilat janë më efikaset për ju, rritin produktivitetin tuaj si dhe ju japin vërtet avantazh konkurrues në treg.

 • user-group-2874_87351201-7b45-463a-9b86-0ebd80aa8fa0

  Njerëz

  E kuptojmë se njerëzit tanë luajnë një rol kyç në suksesin e biznesit tonë prandaj ne punësojmë njerëz të cilët janë inteligjent dhe të përkushtuar.

 • 24h-assistance-4792_e646a9f4-d75b-48ee-9111-6fa942cf36ea

  Shërbim klienti

  Gjithmonë përpiqemi t’i japim klientëve shërbim në nivele të larta dhe sigurohemi që të gjithë të jenë të kënaqur nga puna jonë.

 • lifebelt-3318_961b6f1a-b776-419e-8c86-1410d9959694

  Mbështetje

  Specialistët tanë janë të besueshëm, të përkushtuar dhe me eksperiencë. Ata do të japin më të mirën për të zgjidhur problemet tuaja të IT-së.

 • royal-2995_51c8d05c-efe9-46d9-9a17-4b4e8fccfaad

  Kualitet

  Jemi të vendosur t’ju japim zgjidhjet më perfekte në fushën e teknologjisë, prej të cilave do të ngeleni të kënaqur më shumë se sa ju prisni.