Kompania jonë

iTEAM është burimi juaj i besuar për shërbimet në fushën IT

iTEAM, e formuar ne 2010, është një kompani private e cila ofron mbështetje dhe shërbime të ndryshme në fushën e teknologjisë së informacionit. Sot ne jemi krenarë të drejtojmë një skuadër të fortë me inxhinierë IT të cilët janë të pasionuar të përveshin mëngët dhe të zgjidhin të gjitha problemet e IT-së duke plotësuar nevojat e biznesit tuaj.

Ndaloni së harxhuari kohën dhe paratë në teknologji. Eksploroni kompaninë tonë!

Shërbimet tona

Biznesi juaj meriton më të mirën, jepini një mundësi

Shërbime IT

Monitorim dhe mirëmbajtje IT për t’i mbajtur kompjuterat dhe serverat tuaj në funksionim të plotë.

Shërbime IT

Shërbime elektrike

Shërbimet elektrike të kombinuara me shërbimet IT e bëjnë biznesin tuaj gjithëpërfshirës.

Shërbime elektrike

Aplikacione dhe website

Krijojini biznesit tuaj një reputacion online nëpërmjet një faqeje interneti ose aplikacion.

Aplikacione dhe website

Shërbimet IT të-gjitha-në-një të ndërtuara specifikisht për biznesin tuaj. Gjeni zgjidhjen tuaj

Industritë të cilave u shërbejmë

Shërbime të menaxhueshme IT të përshtatura për biznesin tuaj.

Ekspertiza jonë e zgjidhjeve i jep mundësi biznesit tuaj të ecë normalisht në rrjedhën e punës dhe të rrisë produktivitetin. Pavarësisht nga biznesi, iTEAM ju jep zgjidhje në përputhje me industrinë, të përshtatura për nevojat specifike të kompanisë tuaj.

Prej shumë vitesh ne jemi partnerë me disa nga kompanitë më të mëdha në industri të ndryshme të cilët na kanë besuar biznesin e tyre!

Institucione financiare

Na lejoni t’ju vijmë në ndihmë.

Institucione financiare
Hoteleri dhe Turizëm

Na lejoni t’ju vijmë në ndihmë.

Hoteleri dhe Turizëm
Industri prodhuese

Na lejoni t’ju vijmë në ndihmë.

Industri prodhuese
Institucione shëndetësore

Na lejoni t’ju vijmë në ndihmë.

Institucione shëndetësore
Institucione arsimimi

Na lejoni t’ju vijmë në ndihmë.

Institucione arsimimi
Projektet tona

Bashkëpunojmë me shumë kompani të suksesshme në vendin tonë

Albaelettrica
Albaelettrica
Albawings
Albawings
UBA
UBA
Everest
Everest

Zbuloni se si kompanitë kanë patur sukses me ne. Shikoni të gjitha kompanitë të cilat mbështetim.

Nga blogu ynë

Artikuj të vlefshëm nga libraria jonë e teknologjisë

Vështrime praktike për t’ju ndihmuar ta bëni punën tuaj më mirë, më shpejt dhe me më të frytshme. Shikoji të gjitha

Certifikimet tona

vlerat tona

PËRKUSHTIM INOVACION REPUTACION SAKTËSI BESUESHMËRI

Mbi këto vlera bazohet e gjithë puna jonë
Dëshmi për ne

Çfarë thonë klientët tanë

iTeam